Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Recepsionist

LOT BOUTIQUE HOTEL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Full time.Kandidati duhet te kete mbaruar shkollen e larte. Te kete eksperience pune ne recepsion te pakten 3 vite. Te kete njohuri mbi kanalet e ndryshme te rezervimeve. Te dije te perdore programin e rezervimeve. Te dije te komunikoje dhe te kordinoje departamentet e ndryshme me te cilat recepsioni ka te beje.Te kete njohuri te gjuhes angleze, cdo gjuhe tjeter perben avantazh

Kontakte

Tiranë
info@hotel-lot.com
Email

Botuar më 19/08/2019