Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pastruese

LOT BOUTIQUE HOTEL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kandidatja duhet te kete eksperience minimalisht 3 vite ne pastrim.Te kete aftesi menaxhuese dhe planifikimi.Te dije te komunikoje dhe te drejtoje punen ne grup. Gjuha e huaj perben avantazh. Arsimimi ne fushen e hotelerise perben avantazh

Kontakte

Tiranë
info@hotel-lot.com
Email

Botuar më 19/08/2019