Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hotele Relax Kërkon të punësojë Sanitare

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotele relax, sanitare
Përshkrim

Me eksperience pune ne Hoteleri. Paga e kenaqshme + sigurime, Adresa: Perballe Parlamentit, rr. "Xhorxh Bush"


Botuar më 08/07/2019

Telefon