Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hotel xhimi Kërkon të punësojë Punetore

Përshkrim

Pastrimi per Hotel. Orari I punes 15.30-21.00. Te jete serioze dhe korrekte ne pune. Mosha mbi 30 vjeç, Adresa: Rr. “Durresit”, perballe Gjimnazit Qemal Stafa

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotel xhimi, punetore

Botuar më 12/06/2018

Telefon