Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

HOTEL "VIVI LA VITA" Kërkon të punësojë Pastruese

Përshkrim

Tuni II. Orari punes: 15/00 - 23/00. Paga 25.000 leke, Adresa: Adresa: 500m majtas nga Kopeshti Zoologjik, tek liqeni

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotel "vivi la vita", pastruese

Botuar më 12/07/2018

Telefon