Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HOTEL MURATAJ Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 40 vjeç Puna turni I (08.00-16.00) me page 25.000 leke, Adresa: Prane Freskut

Botuar me 21/10/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. - - Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane.- Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.- Të kenë prezencë të mirë. - Mosha deri ne 40 vjec.Per aplikime dorezoni Cv prane recepsionit te Hotel Tirana International ne adrese:, Adresa: Sheshi Skenderbej, 8, Tirane

Botuar me 19/10/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Kamarier/e bari

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. - - Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane.- Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.- Të kenë prezencë të mirë. - Mosha deri ne 40 vjec.Per aplikime dorezoni Cv prane recepsionit te Hotel Tirana International ne adrese:, Adresa: Sheshi Skenderbej, 8, Tirane

Botuar me 19/10/2018

OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë Recepsionist

/ Recepsioniste. Te interesuarit duhet te kene: Eksperience pune. Te kene njohuri te mira te gjuhes angleze. Te kete perfunduar arsimin e larte., Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar me 16/10/2018

HAPPY TRAVEL kerkon Punonjese per Agjensi Udhetimi Agjente

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te kete njohurite baze kompjuterike, zoterim te gjuhes Angleze, te jete e komunikueshme dhe korrekte. Avantazh eksperienca punes., Tiranë, Adresa: Rr. Milan Shuflaj, prane Prokurorise, Tirane

Botuar me 16/10/2018
e kenaqshme

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Recepsionist

/ Recepsioniste. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar me 15/10/2018

KOMPANIA “MON CHERI” Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Mosha 28-35 vjec. Me kohë të plotë. Pagë konkuruese në treg.Te interesuarit te kontaktojne ne, Tiranë

Botuar me 14/10/2018

HOTEL AREELA Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha 30 – 50 vjeç, Adresa: Rr. "Barrikadave". Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar me 14/10/2018