Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RECEPSIONIST Hotel Restorant Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme dhe shume kushte te mira pune |

Hoteli. Pijet e nxehta jane falas per personelin e Hotelit. Mosha preferohet mbi 35 vjec dhe banimi ne Kombinat ose prane Yzberishtit, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 26/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme dhe shume kushte te mira pune

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Te dine gjuhen Angleze dhe Italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@dinastyhotel.al, Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 25/02/2020
.

NDIHMES KUZHINIER/E HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 25/02/2020
.

RECEPSIONIST/E HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Te dine gjuhen Angleze dhe Italiane. preferohet me arsim te larte . Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@dinastyhotel.al, Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 25/02/2020
.

RECEPSIONIST/E Hotel Gjuta Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Per me shume informacion te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Sauk

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme

KAMARIERE OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Banakiere ti bej te dy pozicionet. Me eksperience pune, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

KUZHINIERE OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mengjesin. Me eksperience pune, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

JURIST/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT”sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Departamenti: AdministratëVendndodhja: TiranëKërkesat:1) Të ketë eksperiencë mbi 3 vjet në këtë pozicion pune;2) Të ketë njohuri shumë të mira të legjislacionit Shqiptar, si: të Drejtës Civile, të Kodittë Procedurës Civile, të Kodit të Procedurave Administrative, Veprimtarinë Tregtare,të Kodit të Punës etj.;3) Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin e Drejtësisë;4) Të ketë aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese;5) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office”;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme foto nëpërmjet email-it në adresën: burimetnjerzore@yahoo.comDo të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

SPECIALISTE E BURIMEVE NJEREZORE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT”sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Departamenti: AdministratëVendndodhja: TiranëPërshkrimi: Specialistja e Burimeve Njerëzore është përgjegjëse për të gjitha aktivitet dhefunksionet e punonjësve në lidhje me menaxhimin e burimeve njerëzore, si: rekrutimet,përzgjedhjet, trajnimet, arritjet dhe pagat.Kërkesat:1) Të ketë eksperiencë mbi 5 vjet në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore;2) Të ketë njohuri të plota mbi legjislacionin për punësimin, planifikimin, organizimin,rekrutimin dhe zhvillimin organizativ në punë;3) Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin Juridik (preferohet dhe Fakulteti iEkonomisë);4) Të ketë aftësi shumë të mira drejtuese, organizative dhe komunikuese;5) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office”;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme foto nëpërmjet email-it në adresën: burimetnjerzore@yahoo.comDo të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

MENAXHER/E TE PERGJITHSHEM Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne Shengjin Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Personat e interesuar duhet te kene nje pervoje minimale pune prej 10 vjetesh. Te jene njohes shume te mire te gjuhes Italiane dhe Angleze. Pervoja e punes duhet te jete po ne kete pozicion pune dhe ne resorte apo hotele te se njejtes kategori., ambjent komod e dinamik pune, Lezhë

Botuar më 21/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme
)