Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

HOTEL LUDI Kërkon të punësojë Sanitare

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotel ludi, sanitare
Përshkrim

Puna me turne (Turni I dhe II). Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga 25.000 leke + siguracion. Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane Dispancerise, ngjitur me kryqezimin e Unazes


Botuar më 12/07/2019

Telefon