Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Hotel Butique Las Kërkon të punësojë Pastruese

Profesionale per dhomat e hotelit , Orari 08:00 me 16:00 Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: kompleksi Dinamo

Botuar më 24/06/2018

Hotel Butique Las Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te kete njohurite baze te gjuhes angleze. Te kete eksperience pune. Te kete dhe njohuri per punen ne banak., Tiranë, Adresa: kompleksi Dinamo

Botuar më 24/06/2018

KOMPANIA “MON CHERI” Kërkon të punësojë Shitese

Në Coffee SHOP. Mosha 25-30vjec. Me kohë të plotë dhe pa angazhime. Pagë konkuruese në treg, trajnime profesionale.Te interesuarit te dergojne CV ne, Tiranë

Botuar më 23/06/2018

HOTEL VILA ALBA Kërkon të punësojë Recepsionist

/ Recepsioniste part time. Te interesuarit duhet te jene me eksperience ne fushen e hotelerise.e-mail:office@vila-alba.com ose te paraqiten personalisht ne:, Adresa: Rruga:Xhorxhi Martivi. Nr:10,Tirane Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/06/2018

HOTEL VILA ALBA Kërkon të punësojë Sanitare

Hoteli. Te interesuarit duhet te jene me eksperience ne fushen e hotelerise.e-mail:office@vila-alba.com ose mund te paraqiten personalisht, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/06/2018

HOTEL VILA ALBA Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te interesuarit duhet te jene me eksperience ne fushen e hotelerise.e-mail:office@vila-alba.com ose te paraqiteni personalisht ne, Adresa: Rr. "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/06/2018

KERKOHET AGJENTE

(FEMER ) PER MAKINA ME QIRA DHE SIGURACIONESH, ME EKSPERIENCE PUNE, Tiranë, Adresa: Rr. Vaso Pasha, ish Blloku

Botuar më 22/06/2018

SARAJET E PASHAIT Kerkon te punesoje per punesim sezonal: Pastiçiere

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Paga e kenaqshme, Vlorë, Adresa: Dhermi, Drymadhes

Botuar më 21/06/2018

SARAJET E PASHAIT Kerkon te punesoje per punesim sezonal: Kuzhinier

(Specialist). Sigurohet fjetje dhe ushqim. Paga e kenaqshme, Vlorë, Adresa: Dhermi, Drymadhes

Botuar më 21/06/2018

SARAJET E PASHAIT Kerkon te punesoje per punesim sezonal Ekonomist

Te brendshem. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Paga e kenaqshme, Vlorë, Adresa: Dhermi, Drymadhes

Botuar më 21/06/2018