Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HOTEL BUTRINTI***** NE SARANDE Kërkon të punësojë Staf

Te specializuar per sherbim Bar dhe Restorant. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 21/07/2019

Hotel Bylis Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune. Turni dyte, 4 ore, Tiranë, Adresa: Tek kryqezimi i rr. "Bardhok Biba" me rr. "Dervish Hatixhen"

Botuar më 19/07/2019

Hotel Bylis Kërkon të punësojë Recepsionist

Paga: e kenaqshme |

/RECEPSIONISTE. Kushte te mira pune. Te dije gjuhe te huaj (anglishtja prioritet), turni i trete., Tiranë, Adresa: Tek kryqezimi i rr. "Bardhok Biba" me rr. "Dervish Hatixhen"

Botuar më 19/07/2019
e kenaqshme

Hotel Eder Kërkon të punësojë Recepsionist

Ose Recepsioniste. Turni II. Orari punes 14/00 – 22/00. Paga 26.000 leke + sigurime. Te komunikoje Anglisht, Italisht. Te interesuarit te paraqiten nga ora 10:0 – 14:00 ne adresen:, Adresa: Rr. “Kavajes”, perballe kishes Katolike

Botuar më 18/07/2019

HOTEL A & A Kërkon të punësojë Pastruese

Puna eshte me dy turne., Tiranë, Adresa: Rr. "Artan Lenja", 200m mbi Zjarrefikesen, tek "21 Dhjetori"

Botuar më 17/07/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Sanitare

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 16/07/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 16/07/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Recepsionist

Ose Recepsioniste. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 16/07/2019

Hotel Piemonte Kërkon të punësojë Pastruese

2 PASTRUESE , me eksperience pune , puna me turne , 8 orarsh, Tiranë

Botuar më 16/07/2019

Hotel Restorant TAFAJ Kërkon të punësojë Punetore

Hoteli. Mosha deri ne 50 vjeç. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe pagese e kenaqshme, Adresa: Ne qender te Tiranes

Botuar më 16/07/2019