Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Te dine gjuhen Angleze dhe Italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@dinastyhotel.al, Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
.

RECEPSIONIST/E HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Te dine gjuhen Angleze dhe Italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail: info@dinastyhotel.al, Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
.

NDIHMES KUZHINIER/E HOTEL DINASTY ***** Kërkon të punësojë

Paga: . |

Adresa: Rruga e Kosovareve prane kompleksit Dinamo, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
.

KAMARIER HOTEL INALB Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

I sigurohet strehimi., Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", perballe Alba Film Kinostudio, Prane Policise Rrugore

Botuar më 22/01/2020
e kenaqshme

BANAKIERE HOTEL INALB Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", perballe Alba Film Kinostudio, Prane Policise Rrugore

Botuar më 22/01/2020
e kenaqshme

SPECIALIST REG SH.P.K DISTRIBUTOR I MARKAVE KRYESORE NE FUSHEN E TELEKOMUNIKACIONIT Kërkon të punësojë

Paga: . |

PROKURIMESH , Femer ose Mashkull , Me kohe te plote , Detyrat : Organizimi i procesit te blerjeve , Organizimi i transportit dhe Procedurave Doganore ; Kualifikimet : Diplomuar ne Fakultetin Ekonomik me mesatare mbi 9 ; Vemendje ndaj hollesive ; Njohuri e shkelqyer e gjuhes shqipe dhe angleze ; Njohuri e shkelqyer e MS Excel . Kandidatet te dergojne nje kopje te diplomes , listen e notave , dhe CV te pergatitur vete (jo shabllon) ne shqip dhe anglisht , ne format .docx ne adresen e e-mail :

Botuar më 22/01/2020
.

NDIHMES KUZHINIERE HOTEL ROLAND

Paga: e kenaqshme |

(Femer) Kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. "Teodor Keko", tek Unaza e re

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme

PUNONJES/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT”sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të rinj e të reja dhe të motivuar. Ju ofron stabilitet të sigurt financiar në një ambient të sigurt me kulturë ndërkombëtare. Aplikantët të kenë:aftësi shumë të mira komunikuese;aftësi shumë të mira në shërbimin ndaj klientit;sjellje miqësore;të gatshëm të ndërveprojnë me njerëz të ndryshëm.Aplikantët të jenë nga mosha 21 deri në 35 vjeç.Tëkenë mbaruar shkollën e mesme.Të kenë njohuri tëgjuhës angleze.Të interesuarit janë të lutur tëdërgojnë CV-në e tyre në gjuhën angleze, shoqëruar me foto(kusht i domosdoshëm), nëadresën email: office@adriaentertainment.al, Tiranë

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

PUNONJESE LAVANTERIE Hotel Opera Kërkon të punësojë

Paga: Paga mujore 30’000 leke +sigurimet shoqerore, perfshirë lejen javore dhe vjetore |

Me eksperience pune, mosha deri 45 vjeç. Orari i punes 07:30 - 16:00, dita e pushimi javor me grafik, Adresa: Rruga “Urani Pano” Nd3,H1 ( pas 15 kateshit )Tirane,

Botuar më 20/01/2020
Paga mujore 30’000 leke +sigurimet shoqerore, perfshirë lejen javore dhe vjetore

PASTRUESE HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Part time dhe Full time. Kushte shume te mira., Adresa: Qender, Bulevardi Zogu i I, afer stacionit te autobuzit tek 15 Kateshi

Botuar më 19/01/2020
e kenaqshme
)