Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-...

Botuar më 19/02/2019

KOMPANIA “MON CHERI” Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha 35-45 vjec. Me kohë të plotë. Pagë konkuruese në treg. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 21/02/2019

HOTEL MURATAJ Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 40 vje. Puna turni I dhe II. Paga 28.000 leke, Adresa: Prane Freskut

Botuar më 21/02/2019

HOTEL BREGDETAR Kërkon të punësojë Staf

Per sherbime animimi ne resorte bregdetare. Sherbimet perfshijne lojra dhe aktivitete per te rritur dhe femije. Kerkohen te rinj me aftesi shume te mira komunikuese, Adresa: Tirane, Durres, Shengjin

Botuar më 20/02/2019

Hotel Colosseo Tirana Kërkon të punësojë Kamarier/e

Bari. Ofrojme kushte optimale pune dhe ambjent serioz. Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 20/02/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Masazhatore

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Mosha deri 30 vjeç. Me eksperience pune mbi 1 vit. Te komunikoje Anglisht, Italisht. Me eksperuience pune 1 vjeçare, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Hotel Bar Restorant Alba-Gert Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te jete i disponueshem gjate periudhes prill-tetor, garantohet fjetja ne hotel dhe ushqimi afrohet falas, Paga e kenaqshme, Vlorë, Adresa: Orikum, Vlore

Botuar më 19/02/2019

HOTEL LUDI Kërkon të punësojë Sanitare

Turni I. Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga 25.000 leke + siguracion. Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane Dispancerise, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar më 19/02/2019