Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-...

Botuar më 12/06/2019

Kompleksi Piemonte Kërkon të punësojë Punetor

Zyre per dhenien e makinave me qera. Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompiuterit., Tiranë, Adresa: Rruga Gjin Bueshpata ne krah te Stadiumit Dinamo

Botuar më 18/06/2019

HOTEL ELIZA Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Mosha deri 50 vjec, Adresa: Rruga Stavri Themeli, pas Globe

Botuar më 18/06/2019
e kenaqshme + sigurime

Grand Hotel Kërkon të punësojë Kamarier

/ Banakier. Ti bej te dyja pozicionet. Te dijne gjuhen angleze, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 18/06/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri ne 45 vjeç., Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 18/06/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

/Bari. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 18/06/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Sanitare

/Pjatalarese. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 18/06/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Banakier/e

Pagese e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 18/06/2019