Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Hotel Opera, ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë Sanitare

Per pastrim hoteli. Turni I dhe II. Paga 30.000 leke + Sigurime Shoqerore. 1 dite ne jave pushim duke perfshire dhe ditet e lejes vjetore. Te interesuarat te jene serioze dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Urani Pano", mbrapa hotel Tirana (15 kateshit)

Botuar më 13/07/2018

North Albanian Tourism Company based in Shkoder are looking for Recepsion for our new office in Tirana! Female during the tourist season beginning now and lasting until the end of October Recepsioniste

The company is owned by an Albanian who worked for a Dutch company in the Balkans for many years. Our team is international, and this is our fourth season of employing local guides.We are looking for flexible open-minded people with strong customer service skills and work ethics who are organized, motivated and can work and solve problems independently. We require fluent English. We would give preference to guides with good knowledge of local culture, history and geography.Many of our customers enjoy exploring beautiful local nature, so the candidates should be prepared to lead some hiking trips too.We value long-term relationships with our employees and offer competitive pay which is based on performance.Kualifikimet / KërkesatMosha e preferuar e kandidateve te jete mbi 20 vjec.Shënime.Aplikatet e perzgjedhur duhet te japin interviste tek zyrat tona ne Shkoder.Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne emailin, Shkodër, Shkodër

Botuar më 13/07/2018

North Albanian Tourism Company based in Shkoder we are looking to hire Two Guides which can guide tourist mainly in Albania, but also in Maqedonia, Kosovo Ciceron

The company is owned by an Albanian who worked for a Dutch company in the Balkans for many years. Our team is international, and this is our fourth season of employing local guides.We are looking for flexible open-minded people with strong customer service skills and work ethics who are organized, motivated and can work and solve problems independently. We require fluent English. We would give preference to guides with good knowledge of local culture, history and geography.Many of our customers enjoy exploring beautiful local nature, so the candidates should be prepared to lead some hiking trips too.We value long-term relationships with our employees and offer competitive pay which is based on performance.Kualifikimet / KërkesatMosha e preferuar e kandidateve te jete mbi 20 vjec.Shënime.Aplikatet e perzgjedhur duhet te japin interviste tek zyrat tona ne Shkoder.Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne emailin, Shkodër, Shkodër

Botuar më 13/07/2018

Aladdin Casino Kërkon të punësojë Punonjese

/ operatore. Mosha deri ne 36 vjece. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Tirane

Botuar më 13/07/2018

HOTEL "VIVI LA VITA" Kërkon të punësojë Pastruese

Tuni II. Orari punes: 15/00 - 23/00. Paga 25.000 leke, Adresa: Adresa: 500m majtas nga Kopeshti Zoologjik, tek liqeni

Botuar më 12/07/2018

Hotel Europa Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli, Adresa: Mbrapa Gjykates se Lart dhe Postes qendrore, tek Banka

Botuar më 12/07/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Pasticier/e

Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.Mosha deri ne 40 vjec.Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti.Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational, Adresa: Scanderbeg Square, 8, Tirana, Albania

Botuar më 12/07/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Kamarier/e

Kamarier/e bari dhe restoranti. Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane.Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.Të kenë prezencë të mirë. -Mosha deri ne 40 vjec.Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational., Adresa: Scanderbeg Square, 8, Tirana, Albania

Botuar më 12/07/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Pastruese

(Housekeeper). Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: Të kenë të paktën 3 vjet experience si pastruese, preferohet ne Hotele.Përbën avantazh eksperienca në hotele prestigjoze.Preferohen kandidatet qe kane njohuri te gjuhes angleze ose Italiane.Të kenë prezencë të mirë. Mosha deri ne 40 vjec.Të, Adresa: Scanderbeg Square, 8, Tirana, Albania

Botuar më 12/07/2018

Hotel Restorant Kërkon të punësojë Pastruese

Page e kenaqshme. Ambjent familjare. Ofrohet nje dite prove kundrejt pageses, Adresa: Yzberisht, Kombinat

Botuar më 11/07/2018