Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Hotel Ludi Kërkon të punësojë Recepsionist

Turni III, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar me 21/09/2018

Shoqeria Apex-Al sh.a Kërkon të punësojë Krupiere

Femer. Ofrohet page shume e mire. Mosha mbi 21 vjec. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar me 21/09/2018

Hotel Brilant Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli. Puna turni I dhe II.Paga 24.000 leke+siguracion, Adresa: Te interesuarat te paraqiten ne: Hotel Brilant, Rr. “Elbasanit”, perballe Pallatit te Brigadave

Botuar me 18/09/2018

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar me 17/09/2018

Kerkohet Operator

Per pune ne bar lloto ne zonen tek liqeni i thate. Te kete eksperience te meparshme, i motivuar dhe me komunikim cilesor., Tiranë

Botuar me 17/09/2018

Dandy Lounge&Restaurant Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience, Tiranë, Adresa: Rruga "Sami Frasheri", tek pallati Koha Jone

Botuar me 17/09/2018

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE Kërkon të punësojë Teknik

I Sistemeve Audio & Video dhe sistemeve te perkthimit. Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:- Te njohin mire instalimin e pajisjeve profesionale te fonise dhe Videotransmetimit. - Te njohe sistemet e perkthimiit simultan- Te kete njohuri shume te mira te programeve kompiuterike dhe lidhjeve PC - projektor.- Të kenë deshmi te shkolles profesionale ne kete fushe apo kurse profesionale. - Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane .- Të kenë të paktën 5 vjet experience si teknik per instalimin e ketyre sistemeve.- Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, - Të kenë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike si edhe internetit.- Të kenë prezencë të mirë.Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti.Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational.com, Tiranë, Adresa: Scanderbeg Square, 8

Botuar me 17/09/2018

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Bari dhe Restoranti. Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. - Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane.- Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.- Të kenë prezencë të mirë. - Mosha deri ne 40 vjec.Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational.com, Tiranë, Adresa: Scanderbeg Square, 8

Botuar me 17/09/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Pastruese

(Housekeeper). Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë të paktën 3 vjet experience si pastruese, preferohet ne Hotele.- Përbën avantazh eksperienca në hotele prestigjoze.- Preferohen kandidatet qe kane njohuri te gjuhes angleze ose Italiane.- Të kenë prezencë të mirë. - Mosha deri ne 40 vjec.Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti. Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational.com, Tiranë, Adresa: Scanderbeg Square, 8

Botuar me 17/09/2018

Tirana International Hotel & Conference Centre Kërkon të punësojë Pasticier/e

Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. - Të kenë aftësi shumë të mira komunikues.- Mosha deri ne 40 vjecTë gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti.Per aplikime kontaktoni: www.tiranainternational.com, Tiranë, Adresa: Scanderbeg Square, 8

Botuar me 17/09/2018