Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIERE OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Banakiere ti bej te dy pozicionet. Me eksperience pune, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

KUZHINIERE OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mengjesin. Me eksperience pune, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

RECEPSIONIST Hotel Ludi Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Turni III, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar më 22/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

JURIST/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT”sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Departamenti: AdministratëVendndodhja: TiranëKërkesat:1) Të ketë eksperiencë mbi 3 vjet në këtë pozicion pune;2) Të ketë njohuri shumë të mira të legjislacionit Shqiptar, si: të Drejtës Civile, të Kodittë Procedurës Civile, të Kodit të Procedurave Administrative, Veprimtarinë Tregtare,të Kodit të Punës etj.;3) Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin e Drejtësisë;4) Të ketë aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese;5) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office”;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme foto nëpërmjet email-it në adresën: burimetnjerzore@yahoo.comDo të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

SPECIALISTE E BURIMEVE NJEREZORE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT”sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Departamenti: AdministratëVendndodhja: TiranëPërshkrimi: Specialistja e Burimeve Njerëzore është përgjegjëse për të gjitha aktivitet dhefunksionet e punonjësve në lidhje me menaxhimin e burimeve njerëzore, si: rekrutimet,përzgjedhjet, trajnimet, arritjet dhe pagat.Kërkesat:1) Të ketë eksperiencë mbi 5 vjet në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore;2) Të ketë njohuri të plota mbi legjislacionin për punësimin, planifikimin, organizimin,rekrutimin dhe zhvillimin organizativ në punë;3) Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin Juridik (preferohet dhe Fakulteti iEkonomisë);4) Të ketë aftësi shumë të mira drejtuese, organizative dhe komunikuese;5) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office”;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme foto nëpërmjet email-it në adresën: burimetnjerzore@yahoo.comDo të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

MENAXHER/E TE PERGJITHSHEM Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne Shengjin Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Personat e interesuar duhet te kene nje pervoje minimale pune prej 10 vjetesh. Te jene njohes shume te mire te gjuhes Italiane dhe Angleze. Pervoja e punes duhet te jete po ne kete pozicion pune dhe ne resorte apo hotele te se njejtes kategori., ambjent komod e dinamik pune, Lezhë

Botuar më 21/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme

KONSULENT UDHETIMESH SAVATOURS Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin e larte Mosha 24-45 vjec Njohje e sistemeve te rezervimit (Amadeus ose te ngjashme) Njohje shume e mire e Anglishtes (preferohen dhe Gjermanisht ose Frengjisht) Aftesi komunikimi shume te mira, preferohen kandidate me eksperience ne turizem dhe ne shitje, te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 20/02/2020
E kenaqshme

FINANCIERE SAVATOURS Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Diplome Universitare ne deget e Ekonomise (Finance, Kontabilitet, Administrim Biznes).• Perdorimi shume i mire i paketes Microsoft Office (Word, Excel) eshte i domosdoshem;· Te kete njohuri te pergjithshme per punen ne sisteme dhe aftesi te mira per te punuar ne to.· E preferueshme me pervoje mbi 3 vjecare;· Aftesi te sakta raportimi / vemendje ndaj detajeve / aftesive matematikore;· Te jete person korrekt, i organizuar i orientuar drejt realizimit te detyrave ne menyre te sakte dhe brenda afateve te percaktuar;· Aftesi ne analizimin e te dhenave financiare., te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 20/02/2020
E kenaqshme

DATA ANALYST SAVATOURS Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 50.000-70.000 leke |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft excel - microsoft office, Te dhenash. Te kete diplome universitare ne shkenca ekzakte. I/e afte te punoje ne grup. Aftesi shume te mira komunikuese., eksperienca te ngjashme perbejne avantazh, 25-40 vjec, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Rr.Brigada VIII, Tirane

Botuar më 20/02/2020
50.000-70.000 leke

KONSULENT UDHETIMESH SAVATOURS Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin e larteMosha 24-45 vjecNjohje e sistemeve te rezervimit (Amadeus ose te ngjashme)Njohje shume e mire e Anglishtes (preferohen dhe Gjermanisht ose Frengjisht)Aftesi komunikimi shume te mira, preferohen kandidate me eksperience ne turizem dhe ne shitje, te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 20/02/2020
E kenaqshme
)