Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Hotel Bar Restorant Kërkon të punësojë Recepsioniste

/ Recepsionist. Paga te kenaqshme, kushte te mira pune+sigurime, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri

Botuar më 20/03/2019

Hotel Bar Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Paga te kenaqshme, kushte te mira pune+sigurime, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri

Botuar më 20/03/2019

Hotel Bar Restorant Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga te kenaqshme, kushte te mira pune+sigurime, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri

Botuar më 20/03/2019

Hotel Bar Restorant Kërkon të punësojë Sanitare

Paga te kenaqshme, kushte te mira pune+sigurime, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri

Botuar më 20/03/2019

Hotel Bar Restorant Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga te kenaqshme, kushte te mira pune+sigurime, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari Ri

Botuar më 20/03/2019

HOTEL LUDI Kërkon të punësojë Sanitare

Turni I. Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga 25.000 leke + siguracion. Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane Dispancerise, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar më 20/03/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Banakier/e

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 19/03/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 19/03/2019