Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMPANIA “MON CHERI” Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Mosha 28-35 vjec.Me kohë të plotë.Pagë konkuruese në treg.Te interesuarit te kontaktojne ne, Tiranë

Botuar më 18/08/2018

Hotel- Bar-Restorant Luander Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Te kete njohuri te gjuhes angleze., Adresa: ne dalje te kombinatit.

Botuar më 17/08/2018

Hotel- Bar-Restorant Luander Kërkon të punësojë Pastruese

Preferohet mosha deri ne 45 vjec, Adresa: ne dalje te kombinatit.

Botuar më 17/08/2018

Hotel Arberia Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Ambasades Kuvajt

Botuar më 17/08/2018

Hotel Arberia Kërkon të punësojë Sanitare

Me arsim te mesem, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Ambasades Kuvajt

Botuar më 17/08/2018

Hotel Arberia Kërkon të punësojë Recepsioniste

Arsimi i larte, te dije gjuhen angleze, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Ambasades Kuvajt

Botuar më 17/08/2018

Hotel Kërkon të punësojë Recepsionist

Turni III, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar më 15/08/2018

HOTEL MURATAJ Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 40 vjeç Puna turni I (08.00-16.00) me page 25.000 leke dhe turni II (16.00-24.00) me page 28.000 leke, Adresa: Prane Freskut

Botuar më 14/08/2018

Hotel Baron Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: 24000 bruto Leke |

Tiranë, Adresa: Rruga e Elbasanit Qender Sauk

Botuar më 14/08/2018
Paga: 24000 bruto Leke

Hotel Baron Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: 33000 bruto Leke |

Te kete eksperience pune , dhe te kete njohuri te gjuhes angleze, Tiranë, Adresa: Rruga e Elbasanit Qender Sauk

Botuar më 14/08/2018
Paga: 33000 bruto Leke