Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Hotel Brilant Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli. Puna turni I dhe II.Paga 24.000 leke+siguracion, Adresa: Te interesuarat te p...

Botuar më 15/11/2018

Hotel ne qender te Tiranes me kapacitet 50 dhoma Kërkon të punësojë Menaxher/e

Te pergjithshem. Kandidatet duhet te kene te pakten 10 vjet pervoje pune ne pozicione te njejta si i kerkuari. Njohuri te mira te programeve te perdorura ne hotel. Te flase e te shkruaje minimalisht gjuhet anglisht dhe italisht niveli B2. Patente e klasit B. Te interesuarit te kontaktojne ne nr, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

KOMPANIA “MON CHERI” Kërkon të punësojë Shitese

Ne Coffee Shop (VLORE)Mosha 24-35 vjec. Me kohë të plotë. Pagë konkuruese në treg.Te interesuarit te kontaktojne ne, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Hotel Kërkon të punësojë Sanitare

Paga 28000 pa sigurime , 3 dite pushim ne muaj , mosha deri ne 45 vjec , me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Perballe ish Ekspozites

Botuar më 16/11/2018

Bar Hotel Class 2 Kërkon të punësojë Sanitare

Te jene serioz dhe korrekt ne pune, Adresa: Kryqezimi I Rruges Komuna Parisit

Botuar më 16/11/2018

Bar Hotel Class 2 Kërkon të punësojë Ndihmes banakier/e

Te jene serioz dhe korrekt ne pune, Adresa: Kryqezimi I Rruges Komuna Parisit

Botuar më 16/11/2018

Bar Hotel Class 2 Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te jene serioz dhe korrekt ne pune, Adresa: Kryqezimi I Rruges Komuna Parisit

Botuar më 16/11/2018

HOTEL BASSETI S.a.s. ne ITALI Kërkon të punësojë Punonjese

Per rregullimin e dhomave. Preferohen njohuri baze te gjuhes italiane, por jo kusht I domosdoshem. Kushtet e punes: Orari Full time, kontate pune nga Prill-Shtator 2019, ofrohet strehim dhe ushqim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it dhe do te kontaktohen per nje interviste ne muajin shkurt qe do zhvillohet ne Shqiperi. Kontakti ne gjuhen shqipe: 00393083645116. Kontakti ne gjuhen italiane : 00393356314219, Tiranë, Adresa: Cervia (RA), Italia

Botuar më 15/11/2018

HOTEL BASSETI S.a.s. ne ITALI Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Preferohen njohuri baze te gjuhes italiane, por jo kusht I domosdoshem. Kushtet e punes: Orari Full time, kontate pune nga Prill-Shtator 2019, ofrohet strehim dhe ushqim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it dhe do te kontaktohen per nje interviste ne muajin shkurt qe do zhvillohet ne Shqiperi. Kontakti ne gjuhen shqipe: 00393083645116. Kontakti ne gjuhen italiane : 00393356314219, Tiranë, Adresa: Cervia (RA), Italia

Botuar më 15/11/2018

HOTEL BASSETI S.a.s. ne ITALI Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Preferohen njohuri baze te gjuhes italiane, por jo kusht I domosdoshem. Kushtet e punes: Orari Full time, kontate pune nga Prill-Shtator 2019, ofrohet strehim dhe ushqim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it dhe do te kontaktohen per nje interviste ne muajin shkurt qe do zhvillohet ne Shqiperi. Kontakti ne gjuhen shqipe: 00393083645116. Kontakti ne gjuhen italiane : 00393356314219, Tiranë, Adresa: Cervia (RA), Italia

Botuar më 15/11/2018

Grand Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Mosha deri 30 vjeç. Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te komunikoje Anglisht, Italisht., Tiranë, Adresa: Rr. "Ismail Qemali"

Botuar më 15/11/2018