Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Hotel Brilant Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli. Puna turni I dhe II.Paga 24.000 leke+siguracion, Adresa: Te interesuarat te p...

Botuar me 15/11/2018

Grand Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Mosha deri 30 vjeç. Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te komunikoje Anglisht, Italisht., Tiranë, Adresa: Rr. "Ismail Qemali"

Botuar me 15/11/2018

Hotel Brilant Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli. Puna turni I dhe II.Paga 24.000 leke+siguracion, Adresa: Te interesuarat te paraqiten ne: Hotel Brilant, Rr. “Elbasanit”, perballe Pallatit te Brigadave

Botuar me 15/11/2018

Casa del Cibo(food, bakety, past, coffe) Kërkon të punësojë Banakiere

Ofrohet paga dhe kushte shume te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. "Panorama", prane Drejtorise se Tatimeve

Botuar me 13/11/2018

Casa del Cibo(food, bakety, past, coffe) Kërkon të punësojë Punonjese salle ( vajza per sherbim te klientit)

E Shtuna dhe e Diela pushim. Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Panorama", prane Drejtorise se Tatimeve

Botuar me 13/11/2018

Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Orari nga ora 12.00-20.00. Paga 20.000 leke, Tiranë, Adresa: Tek Kopshti Zoologjik

Botuar me 13/11/2018

Kerkohet Agjente

(F)makinash me qera dhe siguracionesh. Me eksperience pune. Kriteret: Te disponoje patente, te dije gjuhen Angleze, Tiranë

Botuar me 12/11/2018

HOTEL MURATAJ Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 40 vjeç Puna turni I (08.00-16.00) me page 26.000 leke. Puna turni II (16.00-24.00) me page 28.000 leke, Adresa: Prane Freskut

Botuar me 10/11/2018

LOKAL NATE Kërkon të punësojë Sanitare

Orari i punes 06:00-15:00. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Ne qender te Tiranes

Botuar me 09/11/2018

SAUDIA AIRLINES IS looking for:FLIGHT ATTENDANTS Stjuardese

Place of work: Saudi Arabia! Interested Candidates may apply to the following E-mail address: saudia.recruitment.al@clipcon.netDeadline for applications: 04.12.2018.

Botuar me 09/11/2018