Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

VAQARR

ne zoine industriale e studiuar per magazine industriale | 10.000 M2 | 550000 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Truall ndertimi
Vaqarr, ne zoine industriale e studiuar per magazine industriale, 10.000 M2, 550.000 euro i diskutueshem
Përshkrim

Shitet parcele 10.000m, 10.000 M2, (100m e gjere dhe 100 e gjate), dokumenta te rregullta.

55,00 euro/m²

Botuar më 21/07/2019

Telefon