Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

FIRMA E NDERTIMIT "PESE VELLEZERIT"

kerkon te blej | 1.200 M2 | 1 Leke

Truall ndertimi me siperfaqe nga 600m² deri, 1.200 M2, me % me pronarin e toke Munde...

Botuar më 17/06/2018
1 leke

DURRES

tek lagjia 8, zona ullishte | 220 M2 | 2.500.000 Leke

Shitet toke, 220 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar më 23/06/2018
2.500.000 leke

TEK PAZARI RI, PRANE PROKURORISE DHE

tregut te bicikletave, | 1.000 M2 | 1.000.000 Euro

Shitet toke, 1.000 M2, me hipoteke, çertifikate pronesie

Botuar më 23/06/2018
1.000,00 euro/m2

TEPELENE, MEMALIAJ,

afer me rrugen nacionale, | 10.000 M2 | 100.000 Euro

Shitet toke bujqesore me sip 24ha dhe truall ne qytet me sip, 10.000 M2, Me hipoteke. Çmimi i tokes bujqesore 5 Euro/m² ndersa cmimi i truallit eshte

Botuar më 23/06/2018
10,00 euro/m2

NE POGRADEC

Perballe valutes | 200 M2 | 60.000 Euro

Shitet truall, 200 M2

Botuar më 22/06/2018
60.000,00 euro

NE SAUK

BRENDA NJE KOMPLEKSI CILESOR VILASH | 1.285 M2 | 192.750 Euro

Shitet toke. Me leje ndertimi per vile., 1.285 M2, Agjensia "INF 93", Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
150,00 euro/m2

NE SAUK

BRENDA NJE KOMPLEKSI CILESOR VILASH | 680 M2 | 102.000 Euro

Shitet toke. Me leje ndertimi per vile., 680 M2, Agjensia "INF93', Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
150,00 euro/m2

NE VAQARR

Prane rruges | 2.500 M2 | 175.000 Euro

Shitet truall me forme shume te rregullt. Me hipoteke, 2.500 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
70,00 euro/m2

NE QENDER TE VORES

Buze Autostrades Tirane-Durres | 3.000 M2 | 315.000 Euro

Shitet Me hipoteke, 3.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
105,00 euro/m2

NE QENDER TE VORES

Buze autostrades Tirane-Durres | 6.000 M2 | 630.000 Euro

Shitet toke Me hipoteke, 6.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
105,00 euro/m2

NE QENDER TE VORES

Buze autostrades Tirane-Durres | 10.500 M2 | 1.102.500 Euro

Shitet toke. Me hipoteke, 10.500 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 22/06/2018
105,00 euro/m2