Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA "3 DËSHMORËT", YZBERISH, TIRANE

Pranë Casa Italia | 7.500 M2 | 975000 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Truall ndertimi
Rruga "3 Dëshmorët", Yzberish, Tirane, Pranë Casa Italia, 7.500 M2, 975.000 euro i diskutueshem
Përshkrim

Truall ndërtimi i përshtatshëm për shfrytëzim për objekte banimi dhe biznese., 7.500 M2

130,00 euro/m²

Botuar më 15/01/2020

Telefon
Email
)