Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PRUSH-VAQARRE-TIRANE

shume afer Kombinatit, Shume afer me rrugen nacjonale Tirane-Durres | 800 M2 | 80000 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Truall ndertimi
Prush-Vaqarre-Tirane, shume afer Kombinatit, Shume afer me rrugen nacjonale Tirane-Durres, 800 M2, 80.000 euro
Përshkrim

Shitet truall, 800 M2, me dekumenta te rregullta pronesie, ka rruge te asfaltuar, energji, uje, knalizime, e pershtatshme per ndertime. , zone e studjuar dhe miratuar per ndertim

100,00 euro/m²

Botuar më 21/10/2019

Telefon
)