Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TOKE PER INVESTIM NE SHITJE NE ZONEN E XHAFZOTAJ NE DURRES ID (4191028)

Ne zonen e Xhafzotaj ne Durres | 13.500 M2 | 310.500 Euro

Shitet toke per investim ne brezin e dyte, siperfaqja 13500 m², me dokumentacion te rregullt, e diskutueshme dhe per klering 60% e vleres dhe pjesa tjeter cash., 13.500 M2, Property ID : 4191028 www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
310.500,00 euro

SAUK

kryqezimi autostrades | 465 M2 | 110.000 Euro

Shitet truall, 465 M2, me hipoteke

Botuar më 23/06/2021
110.000,00 euro

SHITET TOKE NE ZONEN E YZBERISHT PRANE BULEVARDIT TE RI (ID 4191030)

Yzberishit Prane Bulevardit te Ri | 11.500 M2 | 1.495.000 Euro

Shitet toke me siperfaqe 11,500 m², toka ndodhet fare prane rruges kryesore, cmimi total i shitjes eshte 1,495,000 euro. ( 130 euro m²) I pershtatshem per magazine , kapanone etj.Mund te shitet dhe me siperfaqe te ndara duke filluar me 1,000 m² me cmim 160 euro m²., 11.500 M2, Property ID 4191030 www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
1.495.000,00 euro

TOKE NE SHITJE NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES, KILOMETRI 12 NE TIRANE (ID 4191032)

Autostrada Tirane-Durres, kilometri 12 | 1.700 M2 | 170.000 Euro

Shitet Toke, siperfaqe 1700 m² me Hipoteke, buze rruges, e pershtashme per nje sere biznesesh., 1.700 M2, Property ID : 4191032 www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
170.000,00 euro

*OKAZION* TOKE NE SHITJE ME PROJEKT DHE LEJE NDERTIMI PER MAGAZINE NE AFERSI TE VORES (ID 4191035)

Ne afersi te Vores, | 5.150 M2 | 350.000 Euro

Shitet toke me cmim OKAZION, siperfaqa 5150 m² me hipoteke, me akses direkt ne rruge. Aktualisht prona ka nje studim dhe projekt te perfunduar per tu ndertuar magazine, dhe eshte miratuar leja e ndertimit nga bashkia. Pozicioni i tokes, projekti i gatshem si edhe leja e miratuar per ndertim e bejne kete nje mundesi fantastike per investim nga ku mund te meren 3500 euro qera ne muaj.Cmimi 350000, 5.150 M2, Property ID : 4191035www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
350.000,00 euro

TOKE NE SHITJE NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES, KILOMETRI 12 NE TIRANE (ID 4191032)

Autostrada Tirane-Durres, kilometri 12 | 1.700 M2 | 170.000 Euro

Shitet Toke, siperfaqe 1700 m² me Hipoteke, buze rruges, e pershtashme per nje sere biznesesh., 1.700 M2, Property ID : 4191032 www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
170.000,00 euro

SHITET TOKE NE ZONEN E YZBERISHT PRANE BULEVARDIT TE RI (ID 4191030)

Yzberishit Prane Bulevardit te Ri | 11.500 M2 | 160 Euro

Shitet toke me siperfaqe 11,500 m², toka ndodhet fare prane rruges kryesore, cmimi total i shitjes eshte 1,495,000 euro. ( 130 euro m²) I pershtatshem per magazine , kapanone etj.Mund te shitet dhe me siperfaqe te ndara duke filluar me 1,000 m² me cmim 160 euro m²., 11.500 M2

Botuar më 23/06/2021
160,00 euro

*OKAZION* TOKE NE SHITJE ME PROJEKT DHE LEJE NDERTIMI PER MAGAZINE NE AFERSI TE VORES (ID 4191035)

Ne afersi te Vores, | 5.150 M2 | 350.000 Euro

Shitet toke me cmim OKAZION, siperfaqa 5150 m² me hipoteke, me akses direkt ne rruge. Aktualisht prona ka nje studim dhe projekt te perfunduar per tu ndertuar magazine, dhe eshte miratuar leja e ndertimit nga bashkia. Pozicioni i tokes, projekti i gatshem si edhe leja e miratuar per ndertim e bejne kete nje mundesi fantastike per investim nga ku mund te meren 3500 euro qera ne muaj.Cmimi 350000, 5.150 M2, Property ID : 4191035www.dreamalbania.al

Botuar më 23/06/2021
350.000,00 euro

KODER-BABRRU

Rruga Skenderbeu | 500 M2 | 160.000 Euro

Shitet truall me siperfaqe 500m², nga ku 200m² jane ndertim. E gjithe toka eshte e rrethuar, me porte, me energji elektrike dhe pus uji.Disponon certifikate pronesie., 500 M2

Botuar më 22/06/2021
160.000,00 euro

*OKAZION* TOKE NE SHITJE ME PROJEKT DHE LEJE NDERTIMI PER MAGAZINE NE AFERSI TE VORES (ID 4191035)

Ne afersi te Vores, | 5.150 M2 | 350.000 Euro

Shitet toke me cmim OKAZION, siperfaqa 5150 m² me hipoteke, me akses direkt ne rruge. Aktualisht prona ka nje studim dhe projekt te perfunduar per tu ndertuar magazine, dhe eshte miratuar leja e ndertimit nga bashkia. Pozicioni i tokes, projekti i gatshem si edhe leja e miratuar per ndertim e bejne kete nje mundesi fantastike per investim nga ku mund te meren 3500 euro qera ne muaj.Cmimi 350000, 5.150 M2, Property ID : 4191035www.dreamalbania.al

Botuar më 22/06/2021
350.000,00 euro
)