Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

OKAZION! BERXULLE, NE RRUGE KRYESORE,

rruga per ne Rinas, | 8.500 M2 | 467.500 Euro

Shitet toke, 8.500 M2, dokumenta te rregullta me hipoteke.

Botuar më 18/03/2019
467.500,00 euro

SUKTH QENDER

PRANE RRUGES NACIONALE | 750 M2 | 2.000.000 Leke

Shitet toke truall, 750 M2, me dokumenta te rregullta, ka themele te ngritura per ndertese te madhe banimi dhe biznesi

Botuar më 19/03/2019
2.000.000 leke

PRANE LIQENIT TE FARKES

shitet toke | 750 M2 | 225.000 Euro

Me dokumenta, 750 M2

Botuar më 19/03/2019
225.000,00 euro

DURRES

500 m afer rreth rrotullimt ne Shkozet te Durresit, anes rruges kryesore | 425 M2 | 3.000.000 Leke

Shitet truall, 425 M2, me dokumenta te rregullta. I shtrire rrjeti i ujit dhe dritave 24 ore. Mundesi kembimi i tokes me shtepi banimi ne pallat

Botuar më 19/03/2019
3.000.000 leke

SPILLE TE KAVAJES,

200m nga pishat, | 700 M2 | 42.000 Euro

Shitet truall per ndertim, 700 M2, brenda masterplanit, me hipoteke.

Botuar më 19/03/2019
42.000,00 euro

BERAT

Afer Stadiumit Tomorri, anes rruges kryesore | 450 M2 | 6.000.000 Leke

Shitet truall, 450 M2, me dokumenta te rregullta. Eshte i shtrire rrjeti i ujit dhe i dritave 24 ore

Botuar më 19/03/2019
6.000.000 leke

IBE,

Komuna Berzhite, ngjitur me rrugen nacionale te vjeter, | 5.000 M2 | 20.000.000 Leke

Shitet toke, 5.000 M2, me çertifikate pronesie, mund te ndahet edhe ne pjese

Botuar më 19/03/2019
20.000.000 leke

FSHATI KRYEZI

Komuna Petrele | 30.000 M2 | 45.000.000 Leke

Shitet toke, 30.000 M2, me dokumenta te rregullta.

Botuar më 19/03/2019
45.000.000 leke

LUNDER

shitet | 4.000 M2 | 120.000 Euro

Toke. Me burim uji., 4.000 M2

Botuar më 19/03/2019
120.000,00 euro

KOMUNA PETRELE

Fshati Gure e madhe | 1.300 M2 | 6.500.000 Leke

Shitet shtepi e rikonstruktuar, 1.300 M2, me lulishte dhe peme frutore te ndryshme.

Botuar më 19/03/2019
6.500.000 leke

KOMUNA PETRELE,

fshati Hekal, | 1.600 M2 | 3.000.000 Leke

Shitet toke,, 1.600 M2, me burim uji brenda tokes.

Botuar më 19/03/2019
3.000.000 leke