Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PRUSH

prane mobileri Admiral | 3.000 M2 | 150.000 Euro

Shitet toke, 3.000 M2

Botuar më 17/02/2019
150.000,00 euro

SUKTH QENDER

PRANE RRUGES NACIONALE | 750 M2 | 2.000.000 Leke

Shitet toke truall, 750 M2, me dokumenta te rregullta, ka themele te ngritura per ndertese te madhe banimi dhe biznesi

Botuar më 16/02/2019
2.000.000 leke

CERRIK

rr. Pazhoku, karburant Kastrati | 3 Dylym | 5.000.000 Leke

Shitet toke, 3 Dylym, e pershtatshme per ndertim

Botuar më 15/02/2019
5.000.000 leke

SHKOZE

prane Nyjes se Betoni | 5.385 M2 | 807.750 Euro

Shitet toke, 5.385 M2, me hipoteke te rregullt, I pershtatshem per cdo lloj ndertimi.

Botuar më 15/02/2019
807.750,00 euro

500 M NGA AUTOSTRADA TIRANE – DURRES

MBIKALIMI AEROPORTIT | 4.000 M2 | 340.000 Euro

Toke ne shitje me siperfaqe 3,000 m2, Çmimi shitjes 255,000 Euro. Toke me intesitet ndertimi 2.8 e cila ndodhet ne nje zone kodrinore vetem 12 KM nga qendra e Tiranes. Zone me kerkese te larte. Me hipoteke. Gjithashtu dhe sip., 4.000 M2, Agjensia 'INF 93", Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
340.000,00 euro

NE VAQARR

Prane rruges | 10.000 M2 | 700.000 Euro

Shitet truall. Me hipoteke, 10.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
700.000,00 euro

NE VAQARR

Prane rruges | 3.600 M2 | 270.000 Euro

Shitet truall me forme shume te rregullt. Me hipoteke, 3.600 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
270.000,00 euro

BUZE AUTOSTRADES TIRANE-KASHAR,

PRANE RADIOSTACIONIT | 12.000 M2 | 1.920.000 Euro

Shitet truall (44m x 270m). Me hipoteke, 12.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
1.920.000,00 euro

NE QENDER TE VORES

Buze autostrades Tirane-Durres | 6.000 M2 | 630.000 Euro

Shitet toke Me hipoteke, 6.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
630.000,00 euro

NE QENDER TE VORES

Buze Autostrades Tirane-Durres | 3.000 M2 | 315.000 Euro

Shitet Me hipoteke, 3.000 M2, "INF 93" Real Estate, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane,

Botuar më 15/02/2019
315.000,00 euro