Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FSHATI PATOS FIER,

300m nga rruga kryesore e cila ka kalime ne rrugen Fier Ballsh dhe Brenda ne pyll, (njihet me emer Pylli Gjorgozit) | 250.000 M2 | 500.000 Euro

Shitet pyll lisi dhe kullota, me zone kadastrale 2891 (mund ta shikoni edhe ne internet), I pershatshem per çdo lloj investimi me projekt per ndertime si: resorte, hotele dhe sherbime agro turizem, pasi ndodhet prane kalimit te uijit te pishem I cili kalon permes pyllit, pylli eshte I paisur me uje te rrjedhshem dhe energji elektrike me nje pamje piktoreske ku kalon lumi I Gjanices. sip.pylli, 250.000 M2, Prone 500 vjeçare me dokumenta te rregullta hipotekore.

Botuar më 20/02/2019
500.000,00 euro

LEZHE

Troshan | 5.452 M2 | 2.200.000 Leke

Shitet toke, 5.452 M2, Toke e trasheguar dhe me certifikat pronesie. Toka eshte e rrethuar dhe ka linje korenti. Me 200 renje Ullinj 5 vjecar

Botuar më 19/02/2019
2.200.000 leke

KILOMETRI 16 TIRANË - DURRËS

E arritshme me rrugë te asfaltuar | 5 Dylym | 25 Leke

Shiten 150 Rrenje Ullinje, 10 vjecar ne prodhim te plote, 5 Dylym, Vlersohet mundesia edhe e nderrimim prone. Me dokumenta te rregullta

Botuar më 18/02/2019
25 leke

NE BREGDET TE SEMANIT

Ne zonen e Fierit | 14 Hektar | 5 Euro

Shitet toke me cmim 5 euro m2, 14 Hektar, brenda eshte dhe laguna

Botuar më 14/02/2019
5,00 euro