Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FSHATI PATOS FIER,

300m nga rruga kryesore e cila ka kalime ne rrugen Fier Ballsh dhe Brenda ne pyll, (njihet me emer Pylli Gjorgozit) | 250.000 M2 | 500.000 Euro

Shitet pyll lisi dhe kullota, me zone kadastrale 2891 (mund ta shikoni edhe ne internet), I pershatshem per çdo lloj investimi me projekt per ndertime si: resorte, hotele dhe sherbime agro turizem, pasi ndodhet prane kalimit te uijit te pishem I cili kalon permes pyllit, pylli eshte I paisur me uje te rrjedhshem dhe energji elektrike me nje pamje piktoreske ku kalon lumi I Gjanices. sip.pylli, 250.000 M2, Prone 500 vjeçare me dokumenta te rregullta hipotekore.

Botuar më 21/01/2019
500.000,00 euro

LEZHE

Ne Troshan | 5.452 M2 | 2.200.000 Leke

Shitet toke, 5.452 M2, me certifikate pronesie. Me 200 rrenje ullinj 5 vjecar.

Botuar më 15/01/2019
2.200.000 leke

CEKREZE,KOMUNA KAMEZ

Shitet Pemtore,e pershtatur per ullishte, Gjashte dylyme | 6.000 M2 | 700.000 Leke

Ose, 6.000 M2, Cmimi total per nje dylym eshte

Botuar më 15/01/2019
700.000 leke