Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMBINAT

Fshati Vrap | 550 M2 | 1.700.000 Leke

Shitet toke, 550 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 17/07/2018
1.700.000 leke

QAFE MOLLE

33 km nga Tirana | 15 Dylym | 300.000 Euro

Shitet toke, 15 Dylym, impiant vadites,uje i pijshem 24 ore,pemtore 5 dylym te gjitha pemet,stalle 22x7m,shtepi 11x5m 2 kateshe,dhi 120 koke+30 shtesa,5 qen sharri,mundesi hapje toke,6 koshere blete

Botuar më 17/07/2018
300.000,00 euro

FIER

lagjia 15 tetori,prane shkolles "Mark Dashi" | 380 M2 | 4.000.000 Leke

Shitet truall ndertimi me certifikate pronesie, 380 M2

Botuar më 16/07/2018
4.000.000 leke

KARBURANT DAKU,

rruges per tek liqeni Paskuqanit | 800 M2 | 15.000.000 Leke

Shitet toke, 800 M2, Ka 3 ndertesa nga te cilat 2 shtepi e 1 biznes.Ne proces legalizimi. Mund te ndahet si toke nese eshte e nevojshme.

Botuar më 16/07/2018
15.000.000 leke

ISHEM

Durres, rruge kryesore qe lidh Fushkrujen me Ishmin | 20 Dylym | 160.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 20 Dylym, me certifikate pronesie

Botuar më 14/07/2018
8.000,00 euro/dylym

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Botuar më 14/07/2018
10,00 euro/m2

FIER, VAJKAN

buze rruges, | 50.000 M2 | 500.000 Euro

Shitet toke, 50.000 M2, me dokumenta te rregullta, certifikate, mundesi shitje edhe me pjese

Botuar më 13/07/2018
10,00 euro/m2

GJIROKASTER

mbi Aznak | 6.800 M2 | 3.800.000 Leke

Shitet toke, 6.800 M2, me certifikate pronesie dhe hipoteke

Botuar më 13/07/2018
3.800.000 leke

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar më 13/07/2018
4,00 euro/m2

TALE LEZHE

prane rruges, 2.3 km nga bregdeti | 8 M2 | 320 Euro

Shitet toke, 8 M2

Botuar më 12/07/2018
40,00 euro/m2