Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA LEONARDO MURIALDO, RRUGA ALUSH FRAKULLA

Unaza e Madhe e Fierit, Ne Zone Qendrore me mundesi investimi, kryqezim rrugesh kryesore dhe ka PPV te miratuar | 5.000 M2 | 115000 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Toke bujqesore
Rruga Leonardo Murialdo, Rruga Alush Frakulla, Unaza e Madhe e Fierit, Ne Zone Qendrore me mundesi investimi, kryqezim rrugesh kryesore dhe ka PPV te miratuar, 5.000 M2, 115.000 euro i diskutueshem
Përshkrim

Shitet Toke, 5.000 M2, me Hipoteke e Certifikate Pronesie (ne pronesi te nje personi te vetem). Sherbimi+Bujqesore ne kufi me Banese per Leje

23,00 euro/m²

Botuar më 11/06/2019

Telefon