Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ARAPAJ, DURRES

1 km nga Plepat | 500 M2 | 25.000 Euro

Shitet toke, 500 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 19/09/2019
25.000,00 euro

LUSHNJE

fshati Plug | 9 Dylym | 55.000 Euro

Shitet toke, 9 Dylym, ose kembehet me apartament 1+1 ne tirane

Botuar më 18/09/2019
55.000,00 euro

LINZE

ngjitur me Vilat e Arabit | 450 M2 | 20.000 Euro

Shitet toke, 450 M2, me certifikate pronesie. E pershtatshme per Pallat ose shtepi

Botuar më 18/09/2019
20.000,00 euro

SAUK

Fark e vogel | 500 M2 | 33.000 Euro

Shitet toke, 500 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 17/09/2019
33.000,00 euro

BALDUSHK

Tirane | 5.000 M2 | 15.000.000 Leke

Shitet truall+ toke, 1 parcele, 5.000 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 17/09/2019
15.000.000 leke

TALE

Lezhe | 2.000 M2 | 90.000 Euro

Shitet toke, 2.000 M2

Botuar më 17/09/2019
90.000,00 euro

LAGUNA E PATOKUT

Fshati Gurez , Lezhe | 12.500 M2 | 125.000 Euro

Shitet toke + Truall, 12.500 M2, e trasheguar dhe me hipoteke

Botuar më 13/09/2019
125.000,00 euro

BALDUSHK,

Tirane | 1.000 M2 | 100.000 Euro

Shitet toke are, 1.000 M2, me hipoteke.

Botuar më 13/09/2019
100.000,00 euro

VAQARR

rruga e Prushit, | 800 M2 | 80.000 Euro

Shitet toke me sip., 800 M2, mundesi ndarjeje ne dy pjese nga 400m², rruge nga te dyja krahet. Me hipoteke

Botuar më 12/09/2019
80.000,00 euro

MARIKAJ

tek vila | 4.000 M2 | 220.000 Euro

Shitet toke, 4.000 M2, e rrethuar me avlli, me certifikate pronesie, mund te ndahet edhe me pjese, e pershtatshme per ndertim per aktivitet

Botuar më 11/09/2019
220.000,00 euro