Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DAIAS

URA E VOGEL | 1.500 M2 | 7.000.000 Leke

Shitet toke, 1.500 M2, me dokumenta

Botuar me 17/10/2018
7.000.000 leke

PA VAJTUR TEK TEGU

BLLOKU I VILAVE | 20 Dylym | 2.600 Euro

Shitet toke me certifikate pronesie, 20 Dylym

Botuar me 17/10/2018
130,00 euro/dylym

ISH PROFARMA,

ne zone te mire | 394 M2 | 256.100 Euro

Shitet toke dhe shtepi, 394 M2, me certifikat pronesie, jepet per ndertim

Botuar me 17/10/2018
650,00 euro/m2

KILOMETRI I PARE, AUTOSTRADA LUSHNJE-FIER

1 km nga rotondo e Plukut | 4.000 M2 | 68.000 Euro

Shitet toke, 4.000 M2, me certifikate pronesie

Botuar me 17/10/2018
17,00 euro/m2

SALLMONE, DURRES

PERBALLE KOMPLEKSIT "GJOKA", RRUGA E VJETER SUKTH-TIRANE, 150 m larg rruges kryesore | 2 Dylym | 4.500.000 Leke

Shitet toke bujqesore me sip.fiks 1 dylym e 750m2, 2 Dylym, me dokumenta te rregullta e certifikate pronesie

Botuar me 16/10/2018
4.500.000 leke

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar me 15/10/2018
4,00 euro/m2

TEK LIQENI FARKES

shitet | 9.700 M2 | 485.000 Euro

Toke me dokumenta te rregullta, 9.700 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar me 15/10/2018
50,00 euro/m2

VORE

rruga dytesore Tirane-Vore | 5.000 M2 | 120.000 Euro

Shitet toke, 5.000 M2, uje dhe drita, me certifikate pronesie, shitet dhe me pjese

Botuar me 15/10/2018
24 euro/m2

KUMUNA PETRELE

ne fshatin Tagane | 1.150 M2 | 2.000.000 Leke

Shite toke, 1.150 M2, me dokumenta te rregullta. shitet arsye familjare

Botuar me 15/10/2018
2.000.000 leke

SHARRE

lagjja Zeneli | 5.000 M2 | 100.000 Euro

Shitet toke, 5.000 M2, gjendja: e mire

Botuar me 15/10/2018
20,00 euro/m2