Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AUSTRADA TIRANE DURRES

tek Megatek-u | 2.800 M2 | 140.000 Euro

Shitet toke, 2.800 M2, me dokumenta te rregullta. I pershtatshem per cdo lloj biznesi

Botuar më 20/09/2019
140.000,00 euro

RRUGA ALUSH FRAKULLES

Ne afersi te Rruges Leonardo Murialdo, Ne Zone me mundesi investimi | 5.000 M2 | 130.000 Euro

Shitet Toke, 5.000 M2, ne zone qendrore, ka PPV te miratuar. Me Hipoteke e Certifikate Pronesie (ne pronesi te nje personi te vetem)

Botuar më 20/09/2019
130.000,00 euro

BALDUSHK

Kocaj | 2.400 M2 | 6.000.000 Leke

Shitet toke, 2.400 M2, Leje ndertimi per vile 1 kateshe. Dokumentet e pronesise te rregullta. Infrastrukture e ndertuar e rrugeve.

Botuar më 19/09/2019
6.000.000 leke

ARAPAJ, DURRES

1 km nga Plepat | 500 M2 | 25.000 Euro

Shitet toke, 500 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 19/09/2019
25.000,00 euro

LUSHNJE

fshati Plug | 9 Dylym | 55.000 Euro

Shitet toke, 9 Dylym, ose kembehet me apartament 1+1 ne tirane

Botuar më 18/09/2019
55.000,00 euro

LINZE

ngjitur me Vilat e Arabit | 450 M2 | 20.000 Euro

Shitet toke, 450 M2, me certifikate pronesie. E pershtatshme per Pallat ose shtepi

Botuar më 18/09/2019
20.000,00 euro

SAUK

Fark e vogel | 500 M2 | 33.000 Euro

Shitet toke, 500 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 17/09/2019
33.000,00 euro

BALDUSHK

Tirane | 5.000 M2 | 15.000.000 Leke

Shitet truall+ toke, 1 parcele, 5.000 M2, me certifikate pronesie

Botuar më 17/09/2019
15.000.000 leke

TALE

Lezhe | 2.000 M2 | 90.000 Euro

Shitet toke, 2.000 M2

Botuar më 17/09/2019
90.000,00 euro

LAGUNA E PATOKUT

Fshati Gurez , Lezhe | 12.500 M2 | 125.000 Euro

Shitet toke + Truall, 12.500 M2, e trasheguar dhe me hipoteke

Botuar më 13/09/2019
125.000,00 euro