Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Botuar më 25/05/2018
10,00 euro/m2

MAMINAS

SUKTH | 4 Hektar | 40 Euro

Shitet toke, 4 Hektar, me dokumenta

Botuar më 24/05/2018
10,00 euro/hektar

TALE LEZHE

prane rruges, 2.3 km nga bregdeti | 8 M2 | 320 Euro

Shitet toke, 8 M2

Botuar më 24/05/2018
40,00 euro/m2

KOMBINAT,

anes rruges kryesore | 2.100 M2 | 315.000 Euro

Shitet toke, 2.100 M2

Botuar më 23/05/2018
150,00 euro/m2

BALDUSHK

10km larg Tiranes | 2.500 M2 | 6.250.000 Leke

Shitet toke bujqesore, 2.500 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar më 23/05/2018
2.500 leke/m2

YZBERISHT

FABRIKA E QELQIT | 5.400 M2 | 540.000 Euro

Shitet toke me dokumenta, 5.400 M2, jepet edhe me pjese

Botuar më 23/05/2018
100,00 euro/m2

PRUSH

BUZE RRUGES KRYESORE | 8.000 M2 | 80 Euro

Shitet toke me dokumenta, 8.000 M2

Botuar më 23/05/2018
80,00 euro

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar më 22/05/2018
4,00 euro/m2

LUSHNJE

pa shkuar ne fshatin Grabian | 32.100 M2 | 128.400 Euro

Shitet toke are, Me hipoteke, 32.100 M2, Shume e pershtatshme per kultivimin e kulturave bujqesore me sistem kullimi dhe vaditje. Çmimi

Botuar më 22/05/2018
4,00 euro/m2

MARIKAJ

autostrada Tirane-Durres | 1.700 M2 | 50.000 Leke

Jepet me qera toke (ose shitet), 1.700 M2, 1 ambjent, kati 1, totali i kateve 1

Botuar më 22/05/2018
50.000 leke