Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LUSHNJE

pa shkuar ne fshatin Grabian | 32.100 M2 | 128400 Euro
Përshkrim

Shitet toke are, Me hipoteke, 32.100 M2, Shume e pershtatshme per kultivimin e kulturave bujqesore me sistem kullimi dhe vaditje. Çmimi

Karakteristika
Prona te patundshme, Ne shitje, Toke bujqesore
Lushnje, pa shkuar ne fshatin Grabian, 32.100 M2, 128.400 euro
4,00 euro/m2

Botuar më 12/06/2018

Telefon