Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27000 Euro
Pershkrim

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Karakteristika
Prona te patundshme, Shitje, Toke bujqesore
Lushnje,, tek Fabrika e Tullave (e reja),, 2.700 M2, 27.000 euro
10,00 euro/m2

Botuar me 22/09/2018

Telefon