Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PRUSH,

Kombinat, 300m larg rruges Kryesore, tek Admiral | 1.000 M2 | 6.000.000 Leke

Shitet toke, 1.000 M2, 800m prej te cilave me dokumenta

Botuar me 25/09/2018
6.000 leke/m2

UZINA AUTOTRAKTOREVE

tek lagjia e Korcareve | 300 M2 | 3.000.000 Leke

Shitet toke, 300 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar me 25/09/2018
3.000.000 leke

KAMEZ,

1500m larg rrethrrotullimit | 5 Dylym | 2.000.000 Leke

Shitet toke, 5 Dylym, me dokumnte te rregullta

Botuar me 25/09/2018
400.000 leke/dylym

LINZE

ngjitur me Vilat e Arabit | 400 M2 | 35.000 Euro

Shitet toke, 400 M2, me certifikate pronesie. E pershtatshme per Pallat ose shtepi

Botuar me 25/09/2018
35.000,00 euro

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar me 24/09/2018
4,00 euro/m2

NE FSHATIN MUSQETA

Pa shkuar ne Kerrabe | 11.000 M2 | 55.000.000 Leke

Shitet toke bujqesore, prane autostrades, 11.000 M2, Me hipoteke

Botuar me 24/09/2018
5.000 leke/m2

MARIKAJ

tek vila | 4.000 M2 | 220.000 Euro

Shitet toke, 4.000 M2, e rrethuar me avlli, me certifikate pronesie, mund te ndahet edhe me pjese, e pershtatshme per ndertim per aktivitet.

Botuar me 24/09/2018
55,00 euro/m2

KASHAR,

ne zone te mire, | 1.600 M2 | 210.000 Euro

Shitet toke are me shetpi + dyqan, sip, 1.600 M2, dokumenta te rregullta

Botuar me 24/09/2018
210.000,00 euro

BERAT

rruges nga mbrapa per ne kala | 500 M2 | 2.000.000 Leke

Shitet toke, 500 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar me 23/09/2018
2.000.000 leke

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Botuar me 22/09/2018
10,00 euro/m2