Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

GJIROKASTER

Gjirokaster | 6.800 M2 | 6018000 Leke
Përshkrim

Toka eshte me dokumenta te rregullta disponon certifikate pronesie dhe hipoteke., 6.800 M2

Karakteristika
Prona te patundshme, Shitje, Toke bujqesore
Gjirokaster, Gjirokaster, 6.800 M2, 6.018.000 leke i diskutueshem
885 leke/m2

Botuar më 17/05/2018

Telefon
Email