Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar me 24/09/2018
4,00 euro/m2

NE FSHATIN MUSQETA

Pa shkuar ne Kerrabe | 11.000 M2 | 55.000.000 Leke

Shitet toke bujqesore, prane autostrades, 11.000 M2, Me hipoteke

Botuar me 24/09/2018
5.000 leke/m2

MARIKAJ

tek vila | 4.000 M2 | 220.000 Euro

Shitet toke, 4.000 M2, e rrethuar me avlli, me certifikate pronesie, mund te ndahet edhe me pjese, e pershtatshme per ndertim per aktivitet.

Botuar me 24/09/2018
55,00 euro/m2

KASHAR,

ne zone te mire, | 1.600 M2 | 210.000 Euro

Shitet toke are me shetpi + dyqan, sip, 1.600 M2, dokumenta te rregullta

Botuar me 24/09/2018
210.000,00 euro

BERAT

rruges nga mbrapa per ne kala | 500 M2 | 2.000.000 Leke

Shitet toke, 500 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar me 23/09/2018
2.000.000 leke

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Botuar me 22/09/2018
10,00 euro/m2

LUSHNJE,

ne zonen e komunes Kemishtaj, | 44.000 M2 | 308.000 Euro

Shitet ullishte, 44.000 M2, e rrethuar, me uje, rruge dhe energji, ne vitin e 7-te te prodhimit, dokumenta te rregullta

Botuar me 21/09/2018
7,00 euro/m2

LINZE

afer liqenit | 600 M2 | 45.000 Euro

Shitet toke, 600 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar me 21/09/2018
45.000,00 euro

RRUGA KODRA E PRIFTIT

FILLIM | 500 M2 | 250.000 Euro

Shitet toke, 500 M2, me dokumenta regullta

Botuar me 21/09/2018
500,00 euro/m2

FIER

lagjia 15 tetori,prane shkolles "Mark Dashi" | 380 M2 | 4.000.000 Leke

Shitet truall ndertimi me certifikate pronesie, 380 M2

Botuar me 20/09/2018
4.000.000 leke