Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Shitese

Pastiçeri Dolce Arbi

Kriteret

Me eksperience pune. Puna me dy turne (turni i pare dhe turni i dyte te alternuar). Te mos kete prokupime te tjera

Kontakte

Rr. "Dibres", perballe viles Gold

Botuar më 10/09/2019