Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Punonjese

Kendi i lojrave "Top One Playground"

Kërkon të punësojë

Kriteret

vajza pa angazhime familjare. Te jene te paraqitshme, te komunikueshme dhe te shkathta ne pune. Te interesuarat te dergojne CV me foto bashkangjitur ne adresen E-mail:

Kontakte

toponecreative@gmail.com
Email

Botuar më 19/08/2019