Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Arena Fitnes Kërkon të punësojë Instruktor

Istruktore (FEMER) per fitnes dhe aerobi, Adresa: Rr. Komuna e Parisit, perballe universitetit te New York

Botuar me 24/09/2018

Qendra Sportive “ARI MASTER ACADEMI”, kerkon te punesoje per deget e saj ne Tirane: Instruktor

Instruktor per Aerobi, Cross Fit, Dance dhe Zumba, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar me 21/09/2018

Palester Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: e kenaqshme |

Preferohet te banoje afer zones se liqenit te thate., Adresa: rruga : Hamdi Sina pallati FZ Konstuksion

Botuar me 18/09/2018
e kenaqshme

Palester Kërkon të punësojë Recepsioniste

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune , preferohet te banoje afer zones se liqenit te thate., Adresa: rruga : Hamdi Sina pallati FZ Konstuksion

Botuar me 18/09/2018
e kenaqshme