Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 01/07/2020
6.000 lekecmimi/cope
)