Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARDARE PLAZHI

Per femije deri 3 vjec, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 18/06/2019
400 leke

PATINA, KEPUCE ME RROTA

Unisex Adjustable Four Wheels Skates Shoes (masa nga 30-35), Tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 17/06/2019
2.500 leke

PISTE VRAPIMI

ELEKTRIKE, ME NIVELE SHPEJTESIE MANUALE DHE AUTOMATIKE, SENSOR PER PULSIN, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
28.000 leke

BIÇIKLETE

PER FEMRA NGJYRE ROZE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
12.000 leke

SHITEN 2 BICIKLETA

1 per femra, tjetra per meshkuj

Botuar më 14/06/2019
6.000 lekecmimi/cope

SHITEN 3 PLAYSTATION 4

Me lojrat te fundit, me nje leve secili

Botuar më 12/06/2019
17.000 lekecmimi/cope