Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION!! SHITEN 5 BILARDO CANSUL BY GARLANDO, ITALIANE, TE KOMPLETUARA ME TE GJITHA AKSESORET DHE PAISJET PERKATESE,

Karakteristika

Koha e lire, Ne shitje, Vegla & artikuj sportive
Okazion!! shiten 5 bilardo cansul by garlando, italiane, te kompletuara me te gjitha aksesoret dhe paisjet perkatese,, 1.500 euro
Përshkrim

2 kondicioner qendror marka Fujitsu 45 btu dhe 60 btu. Ne gjendje shume te mire pune., Çmimi i kondicionereve per secilin eshte

1.500,00 eurocmimi/cope

Botuar më 17/03/2019

Telefon