Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

GOMONE BAT 4.85M

Përshkrim

Te gjate e paisur me dy motore kryesori Envirude 40 kuaj fuqi dhe nje rezerve i vogel i ri shun feng(kopje e jamahas) 2,5 kuaj fuqi. dokumenta te rregullta, Tirane, gjendja: e mire

Karakteristika
Koha e lire, Shitje, Mjete lundruese
Gomone bat 4.85m, 3.400 euro
3.400,00 euro

Botuar më 14/05/2018

Telefon
Email