Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHES SKANER GJERMAN KTS GPA-1000 MODEL 2013

Ky Skaner eshte i perbere nga dy aparatura 1.Skaneri i cili benmatjen e tokes me pamje 3D dhe analizim i pamjes per metal osetynel. 2 Dedektori ben ndarjen e llojit te metalit, Tirane prane gjimnazit Partizani, gjendja: shume e mire

Botuar më 09/07/2020
6.500,00 euro

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 01/07/2020
6.000 lekecmimi/cope
)