Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

OKAZION! SHITET BIZNESI KOPESHT DHE ÇERDHE, AKTUALISHT NE PUNE, ME KAPACITET MAKSIMAL ME 50 FEMIJE TE REGJISTRUAR!

Përshkrim

Shitet bashke me ambientin. I pajisur me liçense per ushtrim aktiviteti. Kati I banim ne pallat te ri, sip. 230m², me hipoteke, Adresa: Kompleksi Garden City, prane ktheses se Kamzes

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion! shitet biznesi kopesht dhe çerdhe, aktualisht ne pune, me kapacitet maksimal me 50 femije te regjistruar!, 180.000 euro

Telefon: 0694635212

180.000,00 euro

Botuar më 15/03/2018

Telefon