Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

KERKOHET Financier

Përshkrim

Per inventarizimin e Bar Restorant dhe Club.Me eksperience pune.Sezonal, Qershor - Shtator.Fjetja ushqim i siguruar. Paga e kenaqshme, Adresa: Himare, Jal

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Kerkohet, financier

Email: rizakokici@yahoo.com


Botuar më 16/04/2018

Email